avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O intrebare urgenta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O intrebare urgenta

Buna,ziua .Nasul meu locuieste in ungaria si acum ar trebui sa primeasca decizia de la casa de pensii.Ce trebuie sa faca daca are si aici carte de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 22 August 2009
Primeste decizia de la o casa de pensii din Romania? Este pensie internationala? "Aici" unde, in Romania sau in Ungaria?
Fiti putin mai explicit, va rog.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Domnu traieste in ungaria acolo are 19 si aici are 23 de ani de lucru fiindca nu are 65 de ani a cerut pensiia mai repede in ungaria au acordat dar cum poate sa obtina Din romania pensiia.Pentru decizia ce acte are nevoie.Si nu mai este cetatean roman asa cred.
Stagiul (vechimea) realizat in Ungaria i se recunoaste si in Romania, conform art. 8 din Legea nr. 19/2000.

Ce a primit in Ungaria?
De ce ar trebui sa aiba 65 de ani? Cand este nascut?
# Csilla Kalo
Incercati sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi problema . In acest caz, topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ce fac cu o conventie civila putineanu putineanu incerc sa fac un mic ocol juridic .... prietena mea insarcinata in prima luna ii mai trebuiesc 2 luni de lucru ( de platit taxele de zi cu zi ) am inteles ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)
Neeliberarea diplomei de licenta din 2009 Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Am terminat facultatea Educatie Fizica si Sport,Invatamant la Distanta in 2009,Universitatea Spiru Haret,mi-au eliberat doar o adeverinta in 2009 ... (vezi toată discuția)