avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselaciune
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselaciune

Buna seara!Am cumparat niste produse online (pe fb) si nu corespund descrierii/respectiv pozelor afisate (mi-am luat "teapa"). Doresc sa imi recuperez banii dar persoana m-a blocat. Intre timp am aflat ca cea care vinde are antecedente din 2014 (a mai dat tepe). Probe am un dosar intreg dar as vrea sa stiu care sunt demersurile legale pentru a o opri sa mai insele si alte persoane. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irina_83 , utilizator 20:27, 20 August 2016
plangere la politie pt inselaciune.
Asta stiu...Dar un raspuns mai complet/complex?Ma ajuta cu ceva probele (chitanta cum ca am platit acele produse si fotografii cu ce am platit/respectiv ce am primit?)
Probe am un dosar intreg dar as vrea sa stiu care sunt demersurile legale pentru a o opri sa mai insele si alte persoane. Multumesc!

Daca stiti , de ce intrebati ce sa faceti ? Probe ziceti ca aveti un dosar intreg, nu ati intrebat cum dovediti. Bineinteles ca va duceti cu tot ce aveti ca sa va dovediti sustinerile. Nu am de unde sa stiu daca respectivele probe va sunt de ajutor, dar plagerea e gratuita, nu o faceti din rea credinta asa ca .. depuneti plangere, va constituiti parte civila pt recuperarea prejudiciului.
ideea e sa ii dovediti intentia de a va insela, nu sa fie o neintelegere intre ce a postat si ce v-a dat.
In caz ca se va dovedi fondata plangerea,am sanse de a-mi recupera prejudiciul?Eu ii pot inapoia fara probleme produsele. In ce context se aplica articolul 244?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2016
irina_83, utilizator
Aveti sanse pt ca daca va retrageti plangerea, nu mai raspunde penal, poate o sfatuieste politistul sa va impacati.
Despre ce produse e vb, ce v-a zis ca va da si ce v-a dat ? despre ce suma e vb ?

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal//buna ziua, relatez pe scurt: in urma unei datorii ( exista recunoașterea ... PascuLili PascuLili Buna ziua, Relatez pe scurt: in urma unei datorii ( exista recunoașterea ei, dovada transferului bancar) este vb o persoana cu cazier care nedorind să ... (vezi toată discuția)
Inselat pe okazii george_best george_best Off , si eu alt prost ka multi altii probabil... am vrut un telefon bun de pe okazii,,,iar un tip mi-a trimis in schimbul sumei (500 ron) un telefon muuult mai ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online JohnnyKid22 JohnnyKid22 Buna ziua ! As vrea si eu sa va expun o problema si daca se poate sa imi dati un raspuns cat mai repede posibil ..... Acum 3 zile am trimis un colet cu un ... (vezi toată discuția)