avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Date cu caracter personal//Buna ziua, Relatez pe ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Date cu caracter personal//Buna ziua, Relatez pe scurt: in urma unei datorii ( exista recunoașterea ...

Buna ziua,
Relatez pe scurt: in urma unei datorii ( exista recunoașterea ei, dovada transferului bancar) este vb o persoana cu cazier care nedorind să returneze banii, ba mai mult dand block au fost postate pe Facebook: urmatoarele lucuri: conversație ( wspp + fb),poza și extras de cont cu tranzacția cu un singur minus ibanul și nr de telefon au rămas neblurate. Ulterior persoana in cauza revine telefonic și anunță ca face plagere penală. Menționez că este a doua oară când cere bani împrumut, prima data returnandu-i la timp astfel câștigând încrederea. Nefiind o persoană publică și nefiindu-i adus prejudiciu ( ulterior postarea fiind stearsa) . Ce șanse de câștig are are in instanta ?
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2022
PascuLili, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:37, 10 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
asta nu aveti de unde sa stiti, ca nu i s-a adus prejudiciu,
Plangere penala nu vad pt ce ar putea face, insa va poate da in judecata pt ca da, si hotii, au dreptul la imagine.
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)
Distribuirea unor conversatii private pe facebook GLN GLN Salutare, Acum 2 zile, a fost distribuita de catre o terta persoana pe facebook o conversatie privata intre mine si o a doua persoana. Conversatia a fost ... (vezi toată discuția)
Escrocherie si abuz de incredere eleele eleele Probabil ca este clasic ce mi s-a intamplat mie, dar probabil ... ce sa mai spun Am gasit un anunt de vanzare ie si/sau costum popular, am sunat, m-am facut ... (vezi toată discuția)