avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor CIM afectat de conditie
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

CIM afectat de conditie

Buna seara,
Am urmatoarea nelamurire : in timp ce doctrina accepta unanim posibilitatea unui CIM afectat de termen, CIM afectat de conditie, fie ea suspensiva sau rezolutorie este un subiect controversat.
Ca argumente pro afectarii unui CIM de conditie ar fi contractul de bursa privata sau perioada de proba (desi e privita ca o clauza de dezicere...?!)
Care ar fi argumentele contra posibilitatii unui CIM sa fie afectat de conditie?
Va aștept la dialog. O seara frumoasa :)

Alte discuții în legătură

Transformare cm durata neteterminata in cm durata determinata florinian florinian Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat/opinie. Speta: Lucrez in vanzari pe un contract de munca pe perioada nedeterminata. Rezultate bune. ... (vezi toată discuția)
Eu pun intrebarile si dv raspundeti- pt cei care vor sa invete Gabriela71 Gabriela71 as dori o definitie mai inteligibila decat cea data de manual la urmatoarele 1.conditie suspensiva 2.conditie rezolutorie 3.conditie pur ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere fara uzufruct CRETU DANIELA CRETU DANIELA Am un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu o batrana si in contract nu este stipulat dreptul batranei de a sta in imobil(fara ... (vezi toată discuția)