avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita sume exagerat de mari
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita sume exagerat de mari

Am primit titlu de executare silita , in luna mai 2015 , de la executor judecatoresc pe niste sume astronomice , ireale . Doresc sa actionez in instanta pentru fals si inselaciune . Solicit un avocat .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 21 August 2016
De ce ziceți ca e fals și înșelăciune.

Avocatii va costa bani și e bine sa precizați.
Mai ales ca mai toți zic ca angajează avocat și mai nimeni nu își permite în realitate.

S-a creat o mare problema din acest motiv în respectarea drepturilor...ca se încalcă drepturile pe motiv ca mai nimeni nu mai crede ca omul își angajează avocat...
Faceti contestatie la executare in termen de 15 zile, unde puteti contesta si aceste sume.
Daca vreti avocat, nu solicitati pe forum, aveti in dreapta sus un buton- cauta consultant sau cereti o oferta aici
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date contact avocat specializat in dr. familiei Alina Brrr Alina Brrr Buna, Solicit datele de contact pentru contractarea unui avocat specializat pe drepturi familiale. (vezi toată discuția)
Caut avocat specializat in drept penal Miticad Miticad Caut avocat pentru a ma reprezenta in dosarul penal nr. 650/2/2016 al Curtii de Apel Bucuresti. Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.14 ( editat ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru actiune in instanta civila: recuperare datorie george_ro72_yahoo_com george_ro72_yahoo_com As dori introducerea unei actiuni civile in vederea [b]recuperarii unei datorii de 6200 Euro de la o alta persoana fizica (pe care eu am imprumutat-o); de ... (vezi toată discuția)