avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile PFA

Buna ziua ,
As dori sa aflu daca urmatoarele cheltuieli sunt deductibile pentru PFA traduceri :
1) chiria ANL, respectiv cheltuielile de utilitati
2) In cazul in care doresc sa inchid un balcon , cheltuielile legate de acesta sunt deductibile
Ce alte cheltuieli ar fi deductibile ? Actualmente am doar telefonul inregistrat pe PFA .
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Deduceri cheltuieli pfa ninel_d ninel_d Buna seara,mi-am deschis un PFA[sunt agent la o societate financiara nebancara].As dori sa stiu ce cheltuieli pot fi deduse pe acest PFA si daca este ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli pot inregistra pfa cod caen 8559 - alte forme de invatamant (meditatii) szaliatti szaliatti Buna Ziua, as dori sa va intreb daca pot inregistra cheltuielile de bloc aferente contractului de comodat la adresa respectiva unde am inregistrat forma mea de ... (vezi toată discuția)
Plata utilitatilor - contract inchiriere de la persoana fizica mircea256 mircea256 Buna ziua am intalnit urmatoarea situatie, un SRL a inchiriat de la o persoana fizica spatiu pentru punctul de lucru. In contract nu s-a specificat ca plata ... (vezi toată discuția)