avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deduceri cheltuieli PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deduceri cheltuieli PFA

Buna seara,mi-am deschis un PFA[sunt agent la o societate financiara nebancara].As dori sa stiu ce cheltuieli pot fi deduse pe acest PFA si daca este complicata procedura.Cu stima.
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 23:20, 12 Decembrie 2012
Cheltuieli deductibile sunt cheltuielile facute pentru functionare. Exemplu : telefon, chirie, utilitati. birotica.
Conform codului fiscal sunt deductibile toate cheltuielile facute in interesul activitatii PFA cu scopul de obtinere de venit ulterior. Consultati articolul 48 din Codul Fiscal [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa fefe48 fefe48 buna ziua....sunt pfa...sediul pfa este o garsoniera,in care si locuiesc ,singura....pot deduce cheltuielile cu lumina,intretinerea in totalitate ?...multumesc (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile cabinetpsih cabinetpsih Buna ziua! Sunt titular de cabinet psihologic de un an. Am rugamintea sa imi spuneti concret care sunt cheltuielile deductibile pe un astfel de cabinet? Daca ... (vezi toată discuția)
Ce spuneti de acest articol codul fiscal permite deductibilitatate la venituri neimpozabile ca contractul decomodat? iubestedariarta iubestedariarta \"Potrivit articolului 48 alineatul (1) din Codul fiscal, venitul net din activitati independente se determina ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile ... (vezi toată discuția)