Buna ziua! Sunt titular de cabinet psihologic de un an. Am rugamintea sa imi spuneti concret care sunt cheltuielile deductibile pe un astfel de cabinet? Daca am un contract de comodat pe o camera din apartamentul cu 4 camere in care locuiesc (proprietar fiind mama mea) , ce procent din facturile pe utilitati, constituie cheltuiala deductibila?
Va multumesc!
- cheltuielile cu funcţionarea şi întreţinerea, aferente bunurilor care fac obiectul unui contract de comodat, potrivit înţelegerii din contract, pentru partea aferentă utilizării în scopul afacerii;
Pt alte cheltuieli cititi art 48 Cod fiscal si normele subsecvente: [ link extern ]
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.