avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

buna

am dobandit prin cumparare in 2011 un teren de 2700mp constituit din 1700 mp intravilan agricol si 1000mp extravilan. Terenul a fost cumparat cu un cadastru pentru intreaga suprafata. Intentionez sa il vand si ma interseaza daca trebuie facut cadastru separat pentru partea de extravilan? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Achizitionare teren AndreiMug AndreiMug Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren ca suprafata de 2700mp, si nu cunosc multe detalii legislative despre intabulare, puz, cadastre s.m.a.d. O sa ... (vezi toată discuția)
Greseala a comisiei locale a primariei ContSters253530 ContSters253530 Comisia locala a primariei cand a facut procesul verbal a uitatat sa treaca un teren intravilan de 2000 mp pe care se afla situata casa mea,deci a emis titlul ... (vezi toată discuția)
Cine incaseaza impozitul de 80% pt tranzactia unui teren extravilan? Viorel Badea Viorel Badea Buna ziua, Mama mea detine un teren in suprafata de 2787 mp, fiind un singur imobil compus din teren agricol intravilan (1074 mp) + extravilan (1713 ... (vezi toată discuția)