avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizare suc fructe
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizare suc fructe

Sunt producator particular, ing.horticultor de profesie , si am in proprietate 0.25 ha livada pomi fructiferi declarata la APIA.As dori sa stiu care sunt pasii necesari pentru autorizarea producerii sucului de fructe ca producator particular avand la baza atestatul de producator eliberat de primaria locala.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea ... RazvanMT RazvanMT Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea mea este dacă pot închiria de la persoane fizice suprafețe de teren cu pomi fructiferi ... (vezi toată discuția)
Mostenire. lupanmarius lupanmarius Sintem 5 veri mostenitorii a 5 ha teren arabil ,iar titlul de proprietate fiind pe numele bunici noastre,Bunici si parinti nostri sunt decedati,Toti veri avem ... (vezi toată discuția)
Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)