avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire.

Sintem 5 veri mostenitorii a 5 ha teren arabil ,iar titlul de proprietate fiind pe numele bunici noastre,Bunici si parinti nostri sunt decedati,Toti veri avem pamintul in asociatie adica asociatia face toate muncile si ne da 30 la suta din cultura,.Terenul este impartit intre noi adica eu am 1 ha si fiecare cite 1ha,( nu avem titlu de mostenire pe numele nostru) iar eu acum vreau sa merg la asociatie si sai cer partea mea particular ,adica sa fac eu toate muncile.Spre exemplu asociatia sa spuna ,,aici iti dam 1 ha si muncestel tu,, Mai simplu eu vreau fac o livada de pomi fructiferi pe acel teren.Accepta asociatia propunerea mea ,sau trebuie sa facem desbaterea succesiuni si pe urma sami dea partea mea de teren .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:43, 16 August 2010
buna ziua.
trebuie sa dezbateti succesiunea si ulterior sa partajati terenul bunicii.
Pana atunci nu stiti care e efectiv terenul dvs., sa plantati livada pe el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada am ... danutza33 danutza33 Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada Am un teren arabil extravilan de 1 ha+ si as vrea sa ii schimb destinatia in orice altceva ... (vezi toată discuția)
Infiintare livada agricultorul agricultorul Ce demersuri/ce documentatie trebuie depusa, unde se depune pentru infiintarea unei livezi? Trebuie vreo aprobare in acest sens daca vreau sa-mi fac o ... (vezi toată discuția)
Acte livada pomi oanaana oanaana buna seara va rog sami dati si mie un raspuns in anul 1995 eu cu tatal meu am infiintat o livada de pomi fructiferi in apropiera unei comune.pe acel teren ... (vezi toată discuția)