buna seara
va rog sami dati si mie un raspuns
in anul 1995 eu cu tatal meu am infiintat o livada de pomi fructiferi in apropiera unei comune.pe acel teren erau depozitate gunoaie si resturi din comuna-de toate-
am vorbit la primarie si ni sa dat acceptulverbal sa incepem investiti.curatenie,plantare pomi-in jur de 800 pomi-garduri din plasa.
prin anul 2002 tatal meu a discutat la primaria locala sa se faca act de concesiune sau alt act pentru a mai face si alte investiti.a fost aminat .
in anul 2007 tatal meu a decedat.eu -fiul-am fost din nou la primarie sa rezolv problema.am facut din nou o cerere de concesiune dar nu sa dat curs di n cauza unor probleme ale primariei.anul acesta am stat de vorba cu primarul si am ceret sa mi se rezolve problema deoarece vreau sa fac niste investiti,si nu pot beneficia nici de subventii.acum mi sa spus sa dau teren din cimp .nu mai stiu cum sa procedez legal sa pot rezolvz problema
va multumesc anticipat
Mostenire.
lupanmarius
Sintem 5 veri mostenitorii a 5 ha teren arabil ,iar titlul de proprietate fiind pe numele bunici noastre,Bunici si parinti nostri sunt decedati,Toti veri avem ... (vezi toată discuția)