avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actele de proprietate care raman in original noului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actele de proprietate care raman in original noului proprietar

Buna seara!
Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns?
Certificatul de mostenitor, al vechiului proprietar, este necesar sa ramana in original la noul proprietar? Sau este suficienta doar o copie a acestuia?

Multumesc,
Natalia
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 10:04, 22 August 2016
Mie nu mi-a lasat nici macar o copie dupa certificatul de mostenitor. Nu cred ca, cumparatorul are nevoie de acel act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin in localitate diferita mirceam11 mirceam11 Buna ziua, In curand imi va expira buletinul, iar avand in vedere ca nu mai locuiesc in orasul natal as dori sa imi schimb adresa de domiciul. Cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare rol fiscal Roxie Roxie Buna ziua, Trebuie sa schimb rolul fiscal pt apartamentul mostenit de la mama mea, pe numele meu. Am facut succesiunea si am certificatul de mostenitor, am ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)