avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Student angajat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Student angajat

Buna. Recent am absolvit un master iar curand ma voi inscrie la un altul, forma: zi-taxă. Aş dori să aflu dacă acest lucru poate aduce vreun beneficiu dacă doresc să mă angajez pe perioadă nedeterminată? Pot primi vreo primă sau facilitate? Menţionez ca nu primesc indemnizaţie de şomaj, sunt doar un absolvent în căutarea unui loc de muncă şi viitor student.
Mulţumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: eusimama , utilizator 04:06, 23 August 2016
Singurul "beneficiu" va fi salariul care il veti primi pentru munca depusa.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent neinregistrat ca somer dona77 dona77 Un absolvent (facultate) care nu s-a inregistrat ca somer in perioada celor 60 zile de la absolvire, nu se mai poate inregistra totusi si ulterior celor 60 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de somaj dianabalan dianabalan Buna ziua, Doresc sa-mi spuneti daca un student, Facultate de stat la zi, in an terminal, in iulie sustine examenul de licenta, poate benficia de ajutorul de ... (vezi toată discuția)