avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instrainare teren primit de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instrainare teren primit de la primarie

In cazul in care se primeste teren de la primarie pentru construirea unei case, terenul primit se poate instraina ?
Cel mai recent răspuns: hogye lavinia , utilizator 14:44, 22 August 2016
Cu ce tiltu a fost primit acel teren - inchiriere, vanzare - cumparare, concesiune etc?
In functie de titlul cu care a fost primit, se va transmite ulterior - nu puteti dispune de acel imobil (teren) daca nu il detineti.
S-a primit cu titlu de concesiune ..
Deci nu il puteti vinde.
Cititi cu atentie contractul de concesiune si vedeti ce optiuni aveti.
Va multumesc mult !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan de cumparat CALIN74 CALIN74 am posibilitatea de a cumpara un teren de la o persoana care l-a primit de la Primaria unde domiciliaza cu titlu de concesionare pt. a=si intemeia o familie si ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un loc de veci roxana2008 roxana2008 Sânt in fază avansată cu dezbaterea succesiunii după soțul meu .Am pus deja in vânzare un loc de veci care este pe numele soțului. Am deja o ofertă, ... (vezi toată discuția)
Transmitere concesiune. Imparatul Imparatul Parintii mei au concesionat in 1994 un teren de la primarie, pe care si-au construit casa. In contract scrie ca terenul va fi concesionat atata timp cat ... (vezi toată discuția)