avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGEA 9/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGEA 9/1998

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca mai exista vreo solutie pt depunerea cererii pt legea 9/1998 privind acordarea de compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile trecute în proprietatea statului bulgar în urma aplicării Tratatului dintre România şi Bulgaria, semnat la Craiova la 7 septembrie 1940
(la data prezentei) ? Sau se poate actiona in instanta?

Va multumesc anticipat !

O zi buna !
Cel mai recent răspuns: ildikomonica , utilizator 13:48, 22 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles . Va multumesc frumos !

Deci persoanele care nu au apucat sa depuna atunci cerere raman cu buza umfla, cum s-ar spune ! Si alta varianta nu ar exista ? vorbesc despre destul de multe bunuri ce ar insemna o suma destul de importanta , de aceea si incerc sa caut peste tot solutii ! o zi buna si va multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire teren aflat in alta tara Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Doresc sa aflu si eu cateva pareri de la oameni avizati referitor la o mostenire de la un strabunic de-al meu care a fost mosier(cred eu) in ... (vezi toată discuția)
Recolonizare din bulgaria OctaviaMaria OctaviaMaria Se mai pot depune acte pentru despagubirea persoanelor care au fost recolonizate din Bulgaria in urma tratatului de la Craiova? Sunt multi oameni de la tara ... (vezi toată discuția)
Calitatea de mostenitor. DayNight DayNight Buna seara! Avand un dosar pe rolul Institutiei Prefectului X in baza Legii nr.9/1998 privind acordare de compensatii cetatenilor romani pentru bunurile ... (vezi toată discuția)