Mi-am dat demisia pentru ca nu mai primisem ultimile trei salarii dar nici dupa trecearea a altor 5 luni de la aprobarea demisiei nu am primit cele trei salarii restante. Ce sete de facut sa-mi primesc (recuperez) acele, trei salarii ? Multumesc frumos !
Formulati cerere in vederea solutionarii unui conflict de munca conf.art.268(1)c) Codul Muncii, termenul in care trebuie sa formulati cererea este de 3 ani de la data nasterii dreptului la actiune.Conform art.269(2) Codul Muncii cererile referitoare la solutionarea conflictelor de munca sunt de competenta instantei in a carei circumscriptie reclamantul isi are domiciliul sau resedinta ori, dupa caz,sediul.
Unde depun actiunea ?
chitoiu
Servus tuturor. Carei instante ma adresez pentru a chema in judecata firma la care am lucrat , la cea unde domiciliez eu ,sau la cea de resedinta al paratei , ... (vezi toată discuția)
Cum actionez ?
chitoiu
Servus tuturor. Iata situatia : ...am actionat in judecata societatea la care am lucrat si fiind in prima ,,faza\\" am primit intampinare pe cale de exceptie. ... (vezi toată discuția)