avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca fara sa primesc ultimile 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca fara sa primesc ultimile 3 salarii

Mi-am dat demisia pentru ca nu mai primisem ultimile trei salarii dar nici dupa trecearea a altor 5 luni de la aprobarea demisiei nu am primit cele trei salarii restante. Ce sete de facut sa-mi primesc (recuperez) acele, trei salarii ? Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 22 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
firma are sediul in Bucuresti iar eu sunt din Vaslui. Pot sa fac asta in judetul Vaslui ? stima
Chemarea in judecata se poate face la judecatoria in a carei circumscriptie isi are angajatul domiciliul.

www.avocatnet.ro/content/art...
Formulati cerere in vederea solutionarii unui conflict de munca conf.art.268(1)c) Codul Muncii, termenul in care trebuie sa formulati cererea este de 3 ani de la data nasterii dreptului la actiune.Conform art.269(2) Codul Muncii cererile referitoare la solutionarea conflictelor de munca sunt de competenta instantei in a carei circumscriptie reclamantul isi are domiciliul sau resedinta ori, dupa caz,sediul.
Litigiile de munca sunt de competenta Tribunalului in raza caruia isi are domiciliul sau locul de munca reclamantul.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun actiunea ? chitoiu chitoiu Servus tuturor. Carei instante ma adresez pentru a chema in judecata firma la care am lucrat , la cea unde domiciliez eu ,sau la cea de resedinta al paratei , ... (vezi toată discuția)
Cum actionez ? chitoiu chitoiu Servus tuturor. Iata situatia : ...am actionat in judecata societatea la care am lucrat si fiind in prima ,,faza\\" am primit intampinare pe cale de exceptie. ... (vezi toată discuția)
Conflicte de munca de drept maya87 maya87 Buna ziua! As vrea sa va intreb care este prima instanta la care trebuie sa inaintez o cerere in cazul existentei unui conflict de munca de drept? De ... (vezi toată discuția)