avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... perete bucatarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

perete bucatarie

Doresc sa daram un perete in bucatarie ( nu este de rezistenta ), este de fapt un perete de camara. Imi trebuie autorizatie de demolare? La noi toti vecinii l-au dat jos, insa daca-i intreb spun ca nu e nevoie, nefiind perete de rezistenta.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:32, 22 August 2016
Daca este perete de camara- respectiv are si usa de acces,exista boiandrug care face parte din sistemul de rezistenta a cladirii si este necesara autorizatie de constructie,certificat de urbanism
Copii ale documentelor trebuiesc depuse si la asociatia de proprietari pentru consemnare in cartea tehnica a imobilului si la ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perete rezistenţă ursulina ursulina Bună seara! Balconul meu este în dreptul bucătăriei de care îl desparte un perete cu fereastră. Doresc să desfiinţez fereastra şi să tai peretele de ... (vezi toată discuția)
Zid daramat Adriana68 Adriana68 Buna ziua, In locul in care locuiesc exista o camara ce poate fi daramata. Vecinul care s-a mutat deja a dat-o jos, dar, pe langa aceasta a mai \\"umblat\\" ... (vezi toată discuția)
Modificare perete bucatarie ursulina ursulina Bună ziua! Sunt ad-tor într-o as.de proprietari. Un vecin de-al meu îşi modernizează bucătăria prin înlocuirea faianţei gresiei etc. Bucătăria ... (vezi toată discuția)