Sunt casatorit de 9 ani si am un copil minor, de curand am descoperit ca sotia mea ma inseala si ea a recunoscut ca se vede cu un alt barbat de 2 ani si jumatate, cand am luat contul ei de Facebook la puricat am descoperit ca ea in trecut a avut mai multe relatii si cu alti barbati,ea lasa copilul acasa si mergea la hotel cu alti barbati. O pot decadea din drepturile parintesti sa pot primi eu custodia copilului daca am aceste dovezi de pe Facebook si alte site-uri de socializare??????/
La o saptamana dupa ce am aflat eu am facut un preinfarct si am fost transportat la spital unde sa constatat aceasta si mi sa facut internare dar dupa 1 zii am plecat pentru ca nu suportam spitalul, referitor la intrebarea dumneavoastra copilul are 8 ani a fost lasat singur acasa nesupravewgheat si ea a plecat la intalnire la hotel,o alta data cand copilul sa simtit rau am fost impreuna cu copilul la spital eu am ramas la spital cu copilul iar ea a plecat la club la un chef organizat de catre firma ei."
Proces divort
ContSters472463
Buna ziua,
Am fost inselata de sot cu o persoana casatorita care are si un copil minor.Cand totul s-a aflat, sotul respectivei a inaintat divort.Toti suntem ... (vezi toată discuția)