avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez

Sunt casatorit de 9 ani si am un copil minor, de curand am descoperit ca sotia mea ma inseala si ea a recunoscut ca se vede cu un alt barbat de 2 ani si jumatate, cand am luat contul ei de Facebook la puricat am descoperit ca ea in trecut a avut mai multe relatii si cu alti barbati,ea lasa copilul acasa si mergea la hotel cu alti barbati. O pot decadea din drepturile parintesti sa pot primi eu custodia copilului daca am aceste dovezi de pe Facebook si alte site-uri de socializare??????/
nu. mama poate fi decazuta din drepturi pt neglijenta grava sau rele tratamente aplicate minorului. Copilul a fost vreun moment in pericol?
Buna ziua,
NU, altele sunt motivele decaderii din drepturile parintesti.
La o saptamana dupa ce am aflat eu am facut un preinfarct si am fost transportat la spital unde sa constatat aceasta si mi sa facut internare dar dupa 1 zii am plecat pentru ca nu suportam spitalul, referitor la intrebarea dumneavoastra copilul are 8 ani a fost lasat singur acasa nesupravewgheat si ea a plecat la intalnire la hotel,o alta data cand copilul sa simtit rau am fost impreuna cu copilul la spital eu am ramas la spital cu copilul iar ea a plecat la club la un chef organizat de catre firma ei."
Decadere din drepoturile parintesti este exclus sa obtineti.

Doar daca ati dovedi ca s-ar prostitua ati putea avea sanse sa obtineti copilul insa si asa sansele pot fi destul de incerte.

Depinde foarte mult si unde va veti judeca...
Sunt instante si instante...
Ultima modificare: Luni, 22 August 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi de mama leomard14 leomard14 O cunostinta de a mea ma roaga sa ma interesez cu poate nora lui sa fie decazuta din drepturile de mama deoarece el banuieste ca aceasta face video chat (nu e ... (vezi toată discuția)
Proces divort ContSters472463 ContSters472463 Buna ziua, Am fost inselata de sot cu o persoana casatorita care are si un copil minor.Cand totul s-a aflat, sotul respectivei a inaintat divort.Toti suntem ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi a unuia din parinte se poate solicita inaintea divortului? ContSters130251 ContSters130251 Ca mama, pot sa decad din drepturi tatal si apoi sa fac divortul? Mentinonez ca stiu in ce conditii legale se aplica decaderea din drepturi ale unuia din ... (vezi toată discuția)