avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces divort

Buna ziua,
Am fost inselata de sot cu o persoana casatorita care are si un copil minor.Cand totul s-a aflat, sotul respectivei a inaintat divort.Toti suntem romani insa nu locuim in tara, sotul acelei persoane intorcandu-se impreuna cu, copilul minor in Romania pt a depune divortul."Doamna" in cauza are si un trecut foarte zbuciumat fiind parte in alte dosare de prostitutie pe vremea cand era minora, dosare care inca sunt pe rol.Eu am toate dovezile necesare ale adulterului si as dori sa stiu daca o declaratie scrisa a mea si trimisa la judecatoria unde este depus divortul ar putea ajuta la decaderea din drepturile parintesti ale respectivei pentru a nu mai avea drept asupra minorului fiind mama imorala tinand cont si de antecedente.Ei au fost impreuna cu, copilul aici cand acea femeie a comis adulterul.Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceste notiuni decadere din drepturi,mama imorala(folosite impropriu atat de dvs cat si de alti justitiabili) sunt un folclor urban .Mama poate sa fie prostituata sau vedeta de filme porno putand sa isi iubeasca copii si sa-i ingrijeasca.Daca fiecare barbat care isi inseala sotia si fiecare sotie infidela ar fi decazuti din drepturile parintesti statul ar trebui sa se transforme intr-un camin de orfani.Concentrati -va la problema dvs, sotul inselat la propriul proces de divort restul e folclor.
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe scurt, nu ajuta declaratia si nici nu va fi decazuta din drepturi, Se poate ca minorul sa aiba locuinta la tata, dar ambii parinti vor exercita autoritatea parinteasca,
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi recuperez copilul bysky bysky In primul rand vreau sa ma scuz pentru ca va deranjez in week-end cu problemele mele dar am ajuns la capatul puterilor... as dori sa ii intentez divort ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez el1977 el1977 Sunt casatorit de 9 ani si am un copil minor, de curand am descoperit ca sotia mea ma inseala si ea a recunoscut ca se vede cu un alt barbat de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Este competenta instanta spaniola in cazul divortului doi cetateni romani? IonellaEne IonellaEne Buna ziua, Cazul meu este: Sunt in Spania împreună cu copilul meu care are 9 ani; suntem din toamna anului 2015,dar abia in Decembrie 2016 am programare pt ... (vezi toată discuția)