avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

taxa de timbru

buna seara , as vrea sa stiu daca asociatiile de locatari sunt scutite de taxa de timbru, ptr a trece de la asociatie de locatari la asociatie de proprietari si as mai vrea sa stiu daca asociatie de locatari mai este scutita de taxa de timbru in cazul trimiterii in instanta a unui locatar rau platnic. va multumesc
Cel mai recent răspuns: lucian67 , utilizator 16:35, 24 August 2016
Se achita o taxa in valoare de 20 lei
Pentru infiintarea asociatiei de proprietari se plateste o taxa de timbru de 20 lei.
La actionarea in judecata a unui restantier, asociatia de proprietari este scutita de taxe judiciare.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara apa rece ContSters266113 ContSters266113 Avem o problema legată de rău platnici. Asociaţia de proprietari a fost anunţată că datorită sumelor restante furnizorul de apă potabilă va opri ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare grigorevasile58 grigorevasile58 In calitate de reprezentant al unei asociatii de proprietari, am formulat contestatie la executare impotriva unui furnizor. Judecatoria cere taxa judiciara de ... (vezi toată discuția)
Rau platnic la cotele de intretinere liliana-gina liliana-gina Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. Suntem o asociatie de proprietari care nu suntem inscrisi la UAP. Putem chema in instanta fara sa fim reprezentati de ... (vezi toată discuția)