avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare casco daca am fost implicat in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare casco daca am fost implicat in accident fara vatamari si fara victime si am o alcoolemie de 0.38 in aer mai beneficiez de casco

Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 09:47, 24 August 2009
Corect, "viteza e de vina, uneori oboseala la volan si condusul noaptea". Multam pentru promtitudinea corecturii.
Orice clauza din contract respecta legislatia in vigoare.
In acest caz,daca fapta nu constituie infractiune,nu exista temei pentru excludere la plata.
Indiferent de faptul ca vorbim de conducere sub influenta alcoolului - contraventie - sau conducere in stare de ebrietate - beat crita - firmele de asigurari, stipuleaza aceste situatii la excluderi, deci nu platesc.
Da,nu stiu la ce m-am gandit...
Exista excluderi si in situatia in care autovehiculul a fost condus sub influenta bauturilor alcoolice,a substantelor halucinogene sau medicamentelor ce nu sunt compatibile cu permisiunea de a conduce.
Depinde cat de explicit sunt formulate aceste excluderi...
Imi cer scuze.
Ultima modificare: Luni, 24 August 2009
ContSters76710, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool costi_caly costi_caly salut! am consumat 2 pahare de bere si dupa aproximativ 10 minute am fost oprit testat si am avut alcolemie de 0,3 am cerut probe biologice dar am fost plimbat ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcolului bobo19189 bobo19189 mia fost retinu permisu avand o alcolemie de 0.47 in aer expirat si rezultatele de l a sange fiind 0.85 mia fost data dovada fara drept de circulatie si deja ... (vezi toată discuția)
Recoltare probe biologice hashas hashas La o alcoolemie de 0.4 mg% la etilotest este necesara recoltarea de probe biologice? In caz de refuz de recoltare de sange pot exista consecinte penale? (vezi toată discuția)