avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chitante teava de gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chitante teava de gaze

Situatia este urmatoarea:

Eu am bagat teava de gaze. Administratorul imi cere acum copii xerox de pe chitante ca sa poata arata la oameni cat a costat, asta zice el.
Daca ii dau copii xerox de pe chitante, le poate folosi la ceva in afara de a arata oamenilor cat a costat proiectul? Poate cumva sa dea el acordul si sa ia el banii in locul meu?
Sunt obligat sa ii dau aceste copii sau este alegerea mea ?

Administratorul in cauza este un personaj destul de neplacut. Vreau sa ma asigur ca nu planuieste vreo smecherie.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 10:10, 24 August 2016
Nu orice solicitare din partea reperezentantilor asociatiei de proprietari trebuie suspectata pentru eventuale acte si actiuni in afara legii
Administratorul de imobil solicita copie dupa documentul dv de plata pentru a avea dovada care sa o prezinte celorlalati proprietari
Pentru a elimina suspiciunile,predati personal presedintelui de asociatie documentul respectiv
Administratorul nu are de ce sa va ceara chitantele de la lucrare.
Banuiesc ca dv sunteti primul proprietar de pe scara care si-a montat CT si, deci, ati avut nevoie sa montati aceasta conducta de gaze. Este proprietatea dv., in acest caz.

Daca vor mai fi si alti proprietari care vor dori sa se conecteze in timp la aceasta conducta sunteti obligat sa le permiteti accesul (din motive tehnice nu se pot monta mai multe conducte de acest gen pe scara), dar compensatia in bani, ca sa va diminuati suma pe care ati platit-o initial de unul singur, o cereti dv., nu administratorul.
Si dv. aratati chitantele doritorilor, nu administratorul.
Pentru ca este proprietatea dv.

Asta daca lucrurile stau asa cum am presupus, ca nu ne dati amanunte.
alex155 a scris:
Eu am bagat teava de gaze.
Cum ati bagat teava de gaze? De unde luati gaze si pana unde duce teava?



Adriantot a scris:

alex155 a scris:
Eu am bagat teava de gaze.
Cum ati bagat teava de gaze? De unde luati gaze si pana unde duce teava?



Teava porneste de jos de langa bloc pana la ultimul etaj. Totul a fost facut cu proiect, aprobat etc.

@elga50, Aveti dreptate. Eu am fost primul care am montat teava de gaze.
Foarte bine.
Conducerea asociatiei ar putea sa va ajute sa recuperati banii. Ca sa nu umblati dumneavoastra din usa in usa e mai firesc sa se incaseze banii la asociatie de la fiecare si sa se transfere in fisele dumneavoastra acesti bani.
Apoi fiecare proprietar nu ar mai fi nevoit sa apeleze la dumneavoastra, sa va caute, sa va scoata ochii ca le cereti prea mult, sa va solicite fiecare din ei actele doveditoare, poate unii vor sa le eliberati chitante s.a.m.d. Vedeti de cate probleme scapati daca discutati cu presedintele asociatiei si ar vrea sa intocmeasca un dosar cu actele si situatia la zi a acestei instalatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la teava de gaz a vecinului Mihaill Mihaill Cit timp este proprietar de teava de gaz un anume locatar si ce suma poate pretinde acesta, daca doresti a te racorda ,el fiind primul care s-a racordat ... (vezi toată discuția)
Exista metoda de calcul pentru despagubirea asociatie de proprietari in cazul racordarii la reteaua de gaze? flxn81 flxn81 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema! De curand am achizitionat o garsoniera de la un proprietar care la aceasta proprietate avea ... (vezi toată discuția)
Contorizare gaze dinamoviada dinamoviada Buna ziua,suntem un grup de 11 apartamente si dorim sa ne bransam la teava de gaze a vecinilor din bloc,bineinteles despagubindu-i pe acestia iar presedintele ... (vezi toată discuția)