avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ocuparea unui uscator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ocuparea unui uscator

De curind s-a mutat o familie pe palierul meu, prin cumpararea apartamentului.Fara sa intrebe pe ceilalti locatari, nici cel putin pe cei de la acelasi etaj, au modificat uscatorul transformindu-l in bucatarie.Este legala actiunea acestora, cu atit mai mult cu cit gatesc cu usa deschisa si umplu scara de miros de mincare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:34, 23 August 2016
Nu este legala actiunea noilor vecini
Uscatorul conform proiect constructie si cartii de tehnice face parte din partea comuna
Conform disp L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007
proprietarul nu poate schimba destinatia si aspectul partii comune fara acordul asociatiei de proprietari

Pentru eliberarea spatiului,initial solicitati oficial reprezentantului legal al asociatiei in persoana presedintelui de asociatie de proprietari sa se implice ,sa dispuna in comitetul executiv masuri in vederea eliberarii partii comune
Daca la nivelul asociatiei de proprietari va confruntati cu reticenta,refuz din partea presedintelui pentru a interveni,sesizati oficial serviciul sprijinire si indrumare asociatii de proprietari ,directia corp control din primarie
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu hidroizolatia adriananca adriananca Sunt din Constanta locuiesc intr-un apartament la etaj 4 si sunt probleme cu hidroizolatia.1:administratorul asociatiei e obligat sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)
Administrarea partilor comune ale unei scari stanoiuviorel stanoiuviorel Poate un vecin de palier sa faca o modificare a partii commune fara asentimentul celorlalti vecini?Daca nu,unde ma pot adresa pentru a stopa aceste ... (vezi toată discuția)
Uscatoria de pe casa scarii dolcepussyc dolcepussyc Buna ziua! Am o nelamurire in privinta uscatorului. Bunica mea a cumparat o garsoniera intr-un bloc care are pe casa scarii, la fiecare etaj, cate un uscator. ... (vezi toată discuția)