avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de salubrizare abuziva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de salubrizare abuziva

Buna ziua, primaria orasului X a decis ca si cei care detin un teren in orasul X si nu locuiesc in oras sa plateasca o taxa de salubrizare, 30 de lei pe luna. Eu am gasit cand m-am dus sa platesc impozitul pe teren ca m-au incarcat la plata si cu aceasta taxa de salubrizare, iar cei de la primarie mi-au sugerat sa fac contract cu firma de salubritate a orasului si in felul asta taxa de salubrizare va fi mai mica.
Eu nu am solicitat servicii de salubrizare si nici nu am nevoie, terenul meu este ingradit, este curat si fara balarii si oricum nu locuiesc acolo ca sa fie nevoie de adunat gunoaiele.
Ce e de facut ca sa ma lase in pace cu taxa asta pentru nimic ?

Alte discuții în legătură

Regulamente aberante ale primariilor in privinta agentiilor economici MikaB MikaB Vi se pare firesc ca prin regulamente aberante,tampite ,comuniste o Primarie ,oricare ar fi ea ,sa impuna agentilor economici sa intretina spatiile verzi din ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate fără contract între executant și beneficiar constantine79 constantine79 Va rog, este legala aceasta taxa? \"Anunțăm locuitorii comunei care nu au încheiat niciun contract pentru serviciile de salubritate cu SC SALUBRIS SA că, ... (vezi toată discuția)
Vecin vârstnic fără discernământ Barbu_Sorin20liv Barbu_Sorin20liv Buna seara.Avem un vecin care pretinde ca are un teren,care este concesionat la primărie ca este al lui. El in mijlocul Constanței a crescut păsări și a ... (vezi toată discuția)