avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin vârstnic fără discernământ
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin vârstnic fără discernământ

Buna seara.Avem un vecin care pretinde ca are un teren,care este concesionat la primărie ca este al lui. El in mijlocul Constanței a crescut păsări și a colecționat de la ghena de gunoi tot felul de lucruri între care și-au făcut cuib șobolanii. Inițial, la buna înțelegere am zis sa facem curatenie ca sa putem arca și noi mașina acolo, însă din acel spațiu rămânând loc sa își facă și el grădinița lui. Acum însă ne amenință spunând ca ne da afara de la locurile noastre de munca , ca vom plăti pentru ceea ce am stricat noi acolo cu pielea de pe noi. Bate abuziv in USA și nu ne lasă in pace acum ca s-a văzut cu curățenie făcută. Bătrânul are peste 90 de ani și nu mai Este in totalitatea facilităților mintale. Pe cale legală ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: Barbu_Sorin20liv , utilizator 12:49, 18 Septembrie 2018
Persoana in discutie nu are familie,sau apartinatori ?
Nu ati precizat concret interesul dv ,instituirea persoanei sau pastrarea locurilor de parcare?
Daca persoana are varsta mentionata,trebuie sa constientizati ca are si anumite afectiuni care conduc la anumite derapaje de comportament
Puteti sa realizati demersuri sa aflati cu certitudine statutul terenului in discutie
Daca persoana detine calitatea de proprietar,asupra terenului,acesta are autoritaea si competenta sa dispuna dupa propriul interes de acesta
In parte culpa va apartine avand in vedere ca v-ati asumat responsabilitatea sa desfasurati actiuni de dezafectare bunuri,de curatare si igienizare teren care nu va apartine
Se știe ca are un băiat pe care nu l-am vazut niciodată. Am fost la primărie și ni s-a comunicat ca acolo e teren concesionat ai ca nu pot fi folosite ca și locuri de parcare însă fiind focarde infecție cu șobolani și păsări crescute in mijlocul orașului am decis la bun acord inițial pentru a scapă de amenzi de neîngrijite a spațiului public de care cei de la salubrizare nu se ocupau, am efectuat curățenia și văzând-se cu terenul curat pretinde ca e al lui. Vom vedea care sunt evoluțiile. Oricum voi face plângere pentru perturbarea liniștii publice și crearea unei surse de infecție.eu nu mai vreau sa am gândaci in casa și șoareci din cauza lui.
ynocentta a scris:

Persoana in discutie nu are familie,sau apartinatori ?
Nu ati precizat concret interesul dv ,instituirea persoanei sau pastrarea locurilor de parcare?
Daca persoana are varsta mentionata,trebuie sa constientizati ca are si anumite afectiuni care conduc la anumite derapaje de comportament
Puteti sa realizati demersuri sa aflati cu certitudine statutul terenului in discutie
Daca persoana detine calitatea de proprietar,asupra terenului,acesta are autoritaea si competenta sa dispuna dupa propriul interes de acesta
In parte culpa va apartine avand in vedere ca v-ati asumat responsabilitatea sa desfasurati actiuni de dezafectare bunuri,de curatare si igienizare teren care nu va apartine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin lipsit de discernământ Barbu_Sorin20liv Barbu_Sorin20liv Buna seara.Avem un vecin care pretinde ca are un teren,care este concesionat la primărie ca este al lui. El in mijlocul Constanței a crescut păsări și a ... (vezi toată discuția)
Parcare in dreptul unui teren proprietate privata dianaozdal dianaozdal Am urmatoarea problema: ne-am mutat de curand intr-un complex rezidential din Voluntari si avem probleme cu un vecin care insista sa-si parcheze masina in ... (vezi toată discuția)
Hranire porumbei sandra_10 sandra_10 va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege pentru cei care hranesc porumbeii; am o vecina la et 5 care pune boabe in mod constant pe ventilatorul de la aerul ... (vezi toată discuția)