avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hranire porumbei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hranire porumbei

va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege pentru cei care hranesc porumbeii;
am o vecina la et 5 care pune boabe in mod constant pe ventilatorul de la aerul conditionat si toate cad pe etajele inferioare, unde se aduna porumbeii si fac o mizerie de nedescris; zilnic pervazele sunt pline de rahat; i-am atras atentia vecinei de vreo 4 ori si nu vrea sa se potoleasca; m-am saturat sa tot ma trezesc in rahat de porumbei mai ales ca nici nu se pot spala cum trebuie si ne strica si tabla

va rog sa-mi spuneti daca exista ceva legal pt a o opri pentru ca ne-au invadat porumbeii si situatia este insuportabila

va multumesc
Cel mai recent răspuns: uboat , utilizator 14:06, 21 August 2020
Astfel de situatii sunt frecvente
Daca amiabil nu puteti solutiona,locatarii prejudiciati sa sesiseze oficial presedintele de asociatie care poate dispune in comitetul executiv masuri
Mai aveti la indemana si disp L nr 230/2007 referitoare la modalitatea de solutionare in instanta a situatiilor in care un proprietar aduce prejudicii partii comune sau celorlalti proprietari
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce masuri poate lua presedintele si ce poate dispune instanta de judecata?
Chemati politia sa o amendeze pentru crearea conditiilor de imbolnavire a locatarilor.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2016
Admin, administrator
Multumesc de raspunsuri; tocmai asta e problema ca baba nu intelege cat rau provoaca locatarilor de la etajele inferioare si ca zilnic ne trezim cu gainat; politia nu are ce sa-i faca pentru ca nu exista o lege in acest sens si nu poate nici sa o amendeze; ne-au sfatuit sa ne intelegem amiabil; suntem doar in Romania unde nesimtirea este in floare; daca cumva stie cineva si alte cai de a-i veni de hac acestei doamne neintelegatoare, rog sa ma ajute.
Exista dispozitive ani pasari care se monteaza peste tot unde sunt iesinduri. In strainatate, Budapeste, Viena ... sunt folosite curent la muzee sau locatii unde nu se doreste ca pasarile sa ajunga. Sunt cu curent electric (nu omoara) sau cu sarme. Si va garantez ca e curat si frumos.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Hranirea porumbeilor in balconul propriu Chri Chri Buna ziua. Locuiesc in sectorul 6 si hranesc porumbeii comunitari in balconul propriu. Langa bloc este gradina blocului, cam in paragina si plina de gunoaie ... (vezi toată discuția)
Porumbeii vecinilor liliana1966 liliana1966 vecinii mei cresc porumbei iar cand le da drumul sa zboare se aseaza pe acoperisul meu.Am vorbit cu vecinul si initial a montat pe casa un suport cu trei sarme ... (vezi toată discuția)
Problema cu cainele vecinei cme2097 cme2097 Buna ziua, avem o problema foarte mare cu vecina de sub noi. Aceasta detine un caine de talie mica, pe care obisnuieste sa-l lase incuiat in apartament. ... (vezi toată discuția)