avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hranire porumbei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hranire porumbei

va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege pentru cei care hranesc porumbeii;
am o vecina la et 5 care pune boabe in mod constant pe ventilatorul de la aerul conditionat si toate cad pe etajele inferioare, unde se aduna porumbeii si fac o mizerie de nedescris; zilnic pervazele sunt pline de rahat; i-am atras atentia vecinei de vreo 4 ori si nu vrea sa se potoleasca; m-am saturat sa tot ma trezesc in rahat de porumbei mai ales ca nici nu se pot spala cum trebuie si ne strica si tabla

va rog sa-mi spuneti daca exista ceva legal pt a o opri pentru ca ne-au invadat porumbeii si situatia este insuportabila

va multumesc
Cel mai recent răspuns: uboat , utilizator 14:06, 21 August 2020
pai de ce sa ma mut eu ? mai bine ele ca tot sunt la pensie si se plictisesc scotand din sarite vecinii facand pe bunele samaritence cu porumbeii ... parca animalele am fi noi, oamenii :(((

de disconfort vorbesc si eu, pt ca tocmai acest aspect ma deranjeaza, insa nu doresc sa ma cobor la nivelul ei facand alte "gainatzuri"; speram la o lege care sa o puna cu botul pe labe; am observat ca nu se poate cu vorbitul frumos si amiabil (au fost 3 incercari); sunt indignati si alti vecini dar decat scandal prefera sa curete zi de zi; nu doresc sa se puna cu o nebuna, dar nici sa traiesti asa in rahat zi de zi nu e o solutie; destul ca traim intr-o tara oribila, acu ma trezesc si ma mai si culc in rahat :((((
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2016
elga50, moderator
Uite la ce se ajunge din cauza unor oameni egoisti si meschini, care au impresia ca doar ei au dreptul sa respire. Trebuie sa fie cineva vinovat de existenta pasarilor cerului sau a animalelor? Nu mai bine se gasesc solutii care sa implice costuri minime pentru fiecare si care sa rezolve si problema ta si sa nu sufere nici animalele?
Daca se face mizerie pe domeniul public, in functie de zona administrativ-teritoriala unde va aflati, s-ar putea sa existe hotarari ale consiliului local care reglementeaza situatia. De exemplu, in Bucuresti, Sectorul 4, exista HCL nr 22/2007, in baza careia Politia Locala ii poate amenda pe cei care procedeaza in felul descris de dumneavoastra. Va spun din proprie experienta pentru ca am avut astfel de cazuri, am facut sesizari, am primit raspuns oficial si am procedat in consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hranirea porumbeilor in balconul propriu Chri Chri Buna ziua. Locuiesc in sectorul 6 si hranesc porumbeii comunitari in balconul propriu. Langa bloc este gradina blocului, cam in paragina si plina de gunoaie ... (vezi toată discuția)
Porumbeii vecinilor liliana1966 liliana1966 vecinii mei cresc porumbei iar cand le da drumul sa zboare se aseaza pe acoperisul meu.Am vorbit cu vecinul si initial a montat pe casa un suport cu trei sarme ... (vezi toată discuția)
Problema cu cainele vecinei cme2097 cme2097 Buna ziua, avem o problema foarte mare cu vecina de sub noi. Aceasta detine un caine de talie mica, pe care obisnuieste sa-l lase incuiat in apartament. ... (vezi toată discuția)