avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... IN CE BAZA POATE FI ATACATA O H.C.L IN CONTENCIOS?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

IN CE BAZA POATE FI ATACATA O H.C.L IN CONTENCIOS?

Consilil local Timisoara,din dorinta de a promova orasul la un nivel de 5 stele a adoptat HCL 371/2007,modificat cu HCL 206/2009 prin care se impun populatiei o serie de masuri restrictive,sub sanctiunea unor amenzi excesive(500-1000 ron) si cu incalcarea unor articole de lege anterioare adoptarii HCL.
Doar un exemplu,pentru a nu ma intinde prea mult,desi exista o serie de prevederi cel putin ciudate:

ART.21,lit c "se interzice detinerea unui numar mai mare de doua animale de companie(caini,pisici)intr-un apartament...

DESI

Norma metodologica de aplicare a Legii nr. 205/2004 privind protectia animalelor,prevede la art 4:

Numarul de animale, cu exceptia animalelor salbatice, detinut de o persoana fizica sau juridica nu este restrictionat, cu conditia respectarii normelor de sanatate, protectie si bunastare a acestora, prevazute de legislatia in viguare.

repet,am dat acest exemplu doar ca mostra...

As dori sa ma adresez instantei de contencios administrativ pentru anularea anumitor articole din aceasta HCL si sunt deschis la sugestii sau sfaturi...

multumesc,
stanescu valentin
Timisoara
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2009
st_vali73, utilizator
Cel mai recent răspuns: st_vali73 , utilizator 13:00, 23 August 2009
multumesc,oricum...dupa cum se vede am luat masurile ce se impuneau...acum este si forma in conformitate cu regulamentul site-ului.multumesc inca odata si concediu placut:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva si irevocabila contencios administrativ Cristina Florea Cristina Florea Buna ziua....am o sentinta definitiva si irevocabila in contradictoriu cu Primaria si Consiliul local, data in baza Legii nr.554/2004 (solicitare reexaminare ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii tiviki tiviki IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)
Caut avocat probono -lm POMPEIA POMPEIA CAUT AVOCAT PENTRU INCEPUT PROBONO IN LITIGIU DE MUNCA , DUPA OBTINEREA REANGAJARII SE INCHEIE CONTRACT . 0722137120 (vezi toată discuția)