avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... posibile datorii succesorale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

posibile datorii succesorale

Mama a decedat de 3 ani si 3 luni.In casa parinteasca stam eu si tatal meu.Mai am un frate si o sora,toti majori la data decesului.La Primarie pe ROL e trecut tatal meu la toate.Nu vrea sa plateasca nimic ( impozit teren intravilan si extravilan,impozit pe casa,taxa apa ).Eu in fiecare an am mers la Primarie si am platit 1/2 din valoarea lor ( la extravilan am platit doar 1/4 ).Pe chitanta e scris proprietar tata si la persoana care a achitat si a semnat numele meu.Dupa decesul lui,daca prezint chitantele sunt scutit de plata ? Noi mostenim si datoriile lui.Inca ceva.Titlul de proprietar al terenului extravilan e pe numele mamei.0,4 ha extravilan sunt tot ale ei,mostenite.Mi s-a zis ca au trecut pe numele barbatului pe ROL.Ei intai au fost casatoriti,apoi au cumparat terenul intravilan si au construit casa.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, anul acesta ma confrunt cu o problema in ceea ce privește ... User10 User10 Buna ziua, anul acesta ma confrunt cu o problema in ceea ce privește taxele și impozitele. Tatăl meu a decedat în 2009 , in 2008 mi-a făcut act de ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta teren cu acte leusan leusan Bunicul meu are casa si teren insup de 125 mp.El este nevazator gr I ,Am cautat in niste documente si am descopeit o adresa de la Primaria orasului din care ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)