avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, anul acesta ma confrunt cu o problema in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, anul acesta ma confrunt cu o problema in ceea ce privește ...

Buna ziua, anul acesta ma confrunt cu o problema in ceea ce privește taxele și impozitele. Tatăl meu a decedat în 2009 , in 2008 mi-a făcut act de vânzare-cumparare pe casa părintească , am și carte funciară. Titlul de proprietate fiind pe numele lui. După ce a murit, cei de la primărie au cumulat și terenurile extravilane la un loc cu terenul intravilan. Este vorba de terenuri extravilane o parte moșteniri ale tatălui meu si o parte cumpărate de către acesta dar pe care nu a reușit să facă acte pentru că a decedat. În toți acești ani au fost trecute toate pe CNP-ul meu și am platit an de an taxe și impozite și va spun că nu e vorba de o sumă neînsemnata, dar fara sa mi se ceară titlul de proprietate. Anul acesta primăria îmi refuza plata până nu aduc aceste titluri de proprietate , dar eu de fapt am pe numele meu doar casa. Cum e posibil așa ceva? Va rog sa imi spuneți ce este de făcut!
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2022
User10, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate, succesiune nefacuta dora-dori dora-dori Buna ziua, Tatal meu este decedat de 27 ani. Nu am facut succesiunea din respect pentru mama.Suntem trei frati.Cand s-au emis titlurile de proprietate, in ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mihaelamihaela1234 mihaelamihaela1234 Bunicul meu a avut 7 copii si o avere compusa din :15.5ha teren extravilan si teren intravilan in suprafata de 2500mp si 1500mp. El a dat pamant la fiecare ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlu proprietate hane hane In urma unei actiuni in instanta s-a dispus eliberarea actelor de proprietate pentru un teren catre mostenitorii legali: mama mea (cota 1/4) si eu (cota 3/4) ... (vezi toată discuția)