avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Magazin live si online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Magazin live si online

Am o intrebarea, daca se poate.
Am un PFA cu activitatea de vanzare cu amanuntul ( caen:4711, 4791) cu activitate predominanta 4711.
Intrebarea mea este ce este nevoie din punct de vedere legat sa pot vinde si online? Am inteles ca e nevoie de un document de prelucrare a datelor, insa undeam citit nu e un website de specialitate. Care sunt exact cerintele fara a avea probleme pentru vandarea produselor din magazin si pe internet?

Totodata in PFA sunt 4 membri. Am apelat la o contabila pentru contabilitatea firmei insa se pare ca avea mai multe lapsusuri decat mine, drept urmare am inceput sa tinem noi contabilitatea. A doua intrebare este cum se face salarizarea la un PFA? Cand pot sa dau banii de salar tuturor membrilor si cum se justifica in acte aceste salari?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce cod caen sa aleg Miriam.M Miriam.M Confectionez produse handmade, mai exact tablouri si felicitari, realizate prin tehnica Quilling (in principal din hartie prelucrata foarte mult pentru a ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin online de suplimente alimentare pauleugenlazar pauleugenlazar Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu ce coduri caen ar trebui sa am pentru a putea comercializa prin intermediul unui magazin online suplimente alimentare ... (vezi toată discuția)