avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... obtinere cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

obtinere cetatenie

Sunt cetatean albanez,casatorit cu o romanca de 8 ani.Vreau sa depun actele pentru obtinerea cetateniei dar,conform datelor de pe internet,nu pot demonstra cu ce m-am intretinut in ultimii 3 ani.In acest timp am lucrat in UK dar fara acte.Cum ma sfatuiti sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:30, 24 August 2016
Banii v-au fost virati in cont sau v-au fost dati cash?
cash
13. Dovada mijloacelor legale pentru o existenţă decentă în România, în condiţiile stabilite de legislaţia privind regimul străinilor (după caz)

Acel după caz inseamna ce gasiti la pct. 13 din link:
[ link extern ]
Au obligatia de a arata cum sau din ce s-au intretinut doar strainii care stau in Romania in scop de munca sau afaceri, nu cei care sunt membri de familie ai unui cetatean roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean canadian de origine romana CLAU111 CLAU111 Buna seara,sunt romanca si urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean canadian de origine romana cu care am o relatie de 3 ani.Sntem din acelasi oras ,el a plecat ... (vezi toată discuția)
Mama romanca cu copil de englez/drepturi si beneficii in uk tinanina81 tinanina81 O zi buna tuturor! caut un sfat sau o indrumare in problema mea: sunt cetatean roman, stau in uk de 18 luni si am un baietel de 4 luni cu un cetatean englez, ... (vezi toată discuția)
Casatorie (romanca cu un albanez) clarasimulea clarasimulea v-as ruga sa-mi raspundeti la o intrebare: daca o romanca se casatoreste cu un cetatean strain, pe teritoriul tarii noastre, cat trebuie sa astepte cetateanul ... (vezi toată discuția)