avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cheltuieli de executare incasate dublu
Discuție deschisă în Executare silită

cheltuieli de executare incasate dublu

In urma unei executari silite de catre un executor judecatoresc am ajuns sa platesc cheltuielile de executare de doua ori.
Primul executor judecatoresc a decedat la doi ani de la inceperea executarii silite, a incasat toate cheltuielile de executare dispuse prin incheierea la judecatorie.
Executorul care a preluat dosarele a mai incasat o data aceste cheltuieli, in loc de 4800 de ron am ajuns la 9600 de ron.
Nu cred ca este legala aceasta practica.
Daca poate cineva sa ma indrume.....
Multumesc
Trebuie analizata situatia in concret, cu documentele in fata. Intr-adevar, nu este legal sa platiti de doua ori cheltuielile de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita roxanik roxanik Cum se ajunge la o executare silita? Mama a avut un proces prin care a pierdut o suprafata de teren si obligata la plata cheltuielilor de judecata in valoare ... (vezi toată discuția)
Este normal???executare continuata de alt ex jud mdcc mdcc Sunt executat silit de catre o banca,dosarul a fost facut de un executor bancar,am contestat in instanta aceste acte,ulterior executorul bancar a devenit ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire alindobromir alindobromir solicit si eu, un raspuns urgent, la urmatoarea speta: am avut un credit la un ifn asupra caruia s-a instituit executare silita prin porpire de catre un ... (vezi toată discuția)