avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Buna seara!
Supun atentiei dv problema mea.Sunt persoana cu handicap din nastere(grad 2 accentuat)iar actualmente am 20 ani vechime in campul muncii.Doresc sa stiu cum,in ce conditii ma pot pensiona si in ce marja s-ar situa pensia?De asemenea doresc sa stiu daca ma pot angaja la o societate privata cu contract de colaborare sau de munca in cazul in care sunt pensionar?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: SIHASTRU36 , utilizator 09:19, 27 August 2016
Va multumesc frumos pentru amabilitate si promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand si cum pot solicita pensie? geomit geomit Buna ziua! Doresc o informatie. Sunt cadru didactic. Am o vechime 20 de ani si un handicap mediu preexistent calitatii de asigurat. Am inteles ca legislatia ... (vezi toată discuția)
Pensionare 234 234 sunt nascuta in 12.02.1959 sex f am vechime in munca 31 ani si 9 luni am grad de handicap II-scleroza multipla stie cineva daca ar fi sa ma pensionez as ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta pensionare - handicap grad iii amphora amphora Buna ziua, Sunt nascuta in februarie 1957, am o vechime de 31 ani si 1 luna (stagiu integral de cotizare) si certificat de handicap grad III; doresc sa ma ... (vezi toată discuția)