avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MI-AU GRESIT TITLUL DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MI-AU GRESIT TITLUL DE PROPRIETATE

Buna dragii mei

Ce ma fac, ce ma fac.... mi-au gresit titlul de prop. mi-au scris o suprafata mai mica ....mai mare nu puteau gresi:P, ce fac acum unde ma indrept prima oara nu vreau prin justitie decat daca nu se poate altfel. ce ma sfatuiti sa fac?

va multumesc la toti
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:42, 10 Septembrie 2010
Din pacate singura varianta este justitia. Titlul de proprietate nu poate fi modificat decat de o instanta judecatoreasca. Va sfatuiesc ca inainte sa promovati o actiune in instanta sa vedeti actele care au stat la baza emiterii TP, poate va dati seama de ce s-a gresit.
Le-am studiat, din cauza calculului matematic nu sunt alte motive
Si eu zic ca din pacate nu aveti alta alternativa decat la instanta.
Acum este posibil ca suprafata ai mica sa fie generat de coeficientul de reducere pe careil decide fiecare primarie in parte in raport de suprafata total revednicata si suprafata disponibila.
Sunt mai multe ipoteze. Daca insa sunteti convinsa ca e vorba doar de o eroare ... stiti ce de facut ...
Numai in instanta se poate "repara" ce credeti ca este eroare in acel titlu de proprietate. Sa aveti in vedere prevederile Legii nr.169/1997, cu modificarile si completarile ulterioare.
despre ce coeficient de reducere este vorba? mie mi-au luat 20 arii =2000mp:sorry:

Alte discuții în legătură

Ceretre in anulare Basil Basil In anul 1992, la cererea de reconstituire a dreptului de proprietate pentru un teren de 1800 mp. in sect. 3 Bucuresti, mi s-a aplicat un coeficient de reducere ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu proprietate danutelu danutelu Detin un titlu de proprietate pentru un teren si in registru agricol figurez cu o suprafata mai mare decat in titlu. Pot formula o actiune pentru rectificare ... (vezi toată discuția)
Poate un primar sa anuleze un titlu de proprietate? JohnDoe22 JohnDoe22 Buna ziua, am o mica problema. In anul 1992 tatal meu a cerut reconstituirea dreptului de proprietate, in baza L 18/91, asupra unui teren pierdut in urma ... (vezi toată discuția)