Ce ma fac, ce ma fac.... mi-au gresit titlul de prop. mi-au scris o suprafata mai mica ....mai mare nu puteau gresi:P, ce fac acum unde ma indrept prima oara nu vreau prin justitie decat daca nu se poate altfel. ce ma sfatuiti sa fac?
Din pacate singura varianta este justitia. Titlul de proprietate nu poate fi modificat decat de o instanta judecatoreasca. Va sfatuiesc ca inainte sa promovati o actiune in instanta sa vedeti actele care au stat la baza emiterii TP, poate va dati seama de ce s-a gresit.
Si eu zic ca din pacate nu aveti alta alternativa decat la instanta.
Acum este posibil ca suprafata ai mica sa fie generat de coeficientul de reducere pe careil decide fiecare primarie in parte in raport de suprafata total revednicata si suprafata disponibila.
Sunt mai multe ipoteze. Daca insa sunteti convinsa ca e vorba doar de o eroare ... stiti ce de facut ...
Numai in instanta se poate "repara" ce credeti ca este eroare in acel titlu de proprietate. Sa aveti in vedere prevederile Legii nr.169/1997, cu modificarile si completarile ulterioare.
Ceretre in anulare
Basil
In anul 1992, la cererea de reconstituire a dreptului de proprietate pentru un teren de 1800 mp. in sect. 3 Bucuresti, mi s-a aplicat un coeficient de reducere ... (vezi toată discuția)