avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016

Buna ziua, sunt functionar public in cadrul unei institutii de stat, ocupant al postului de consilier superior 3, cu o vechime de aproape 9 ani. De curand s-au dat deciziile de trecere la treapta 1, conform ordonantei nr 20, iar in cazul meu mi-au spus ca nu se poate face deoarece nu am vechimea necesara, cu toate ca in ordonanta scrie ca incadrarea la trapta superioara se face pentru fiecare funcţie, grad/treaptă, gradaţie, vechime în funcţie sau în specialitate, după caz.
Va rog sa-mi spuneti daca este discriminare sau nu.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Salarizare ordonanta 20/2016 BALOSINRODICA BALOSINRODICA Revin cu intrebarea mea, in prima nu am fost suficient de explicita. In Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de ... (vezi toată discuția)
Oug 20/2016 nelămuriri LucaMarcela LucaMarcela Am citit de zeci de ori art 3^1-(1) din OUG 20/2016. Din discuțiile purtate cu alți colegi, funcționari publici din alte primării, reiese că toate ... (vezi toată discuția)
Aplicare oug 20/2016 cristina muntean cristina muntean Cum se calculeaza salariul pentru un functionar public/ inspector grad principal, gradatia 3 salariu de baza 1430 in conditiile in care in aceeasi institutie ... (vezi toată discuția)