avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen

Buna ziua,
Doresc sa imi fac o firma prin care sa vand caiete (online, sau catre librarii sau distribuitori), pe care le tipareste o tipografie, eu eventual le concep doar design-ul.
Ce cod caen trebuie sa aleg in acest caz.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 10:36, 26 Septembrie 2016
Buna ziua,

Va recomand 1813 - Servicii pregatitoare pentru pretiparire, 7410 - Activitati de design specializat, 4791 - Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare stingatoare si truse de prim ajutor zumzy zumzy buna ziua, nu reusesc sa geasesc codul caen pentru comercializarea de stingatoare si truse de prim ajutor. daca vanzarea se face online pot folosi codul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)
De unde pot sa stiu ce anume pot face pe un anume cod caen? samyku samyku Buna ziua, Mi-am deschis de curand o firma si m-am autorizat pe un cod caen pe care am activitatea principala. Insa m-am mai autorizat pe inca 3 coduri ... (vezi toată discuția)