avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimburi de tura intre colegi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimburi de tura intre colegi

buna ziua. eu lucrez intr-un spital in ture de 12 ore. as dori sa stiu la cate schimburi de tura intre colegi am dreptul pe luna si daca am acest drept. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 11:45, 24 August 2016
Este apanajul asistentului sef pe sectie sa-si organizeze activitatea pe sectia respectiva pt personalul medical sanitar mediu si auxiliar. Nu exista o astfel de reglementare expres mentionata intr-un act normativ,se practica acest schimb si ar trebui sa aveti precizari in Regulamentul Intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii- timpul de lucru de 12 ore ilinico ilinico sunt asist medicala si de 23 ani lucrez in 3 ture, cu durata zilnica de 8 ore. Acum , pentru a face economie si pt ca nu se mai fac angajari nu putem acoperi ... (vezi toată discuția)
Schimburi de tura ContSters409644 ContSters409644 Buna ziua. Sunt bugetar, lucrez intr-un spital de stat. Schimburile de tura intre colegi ,pana acum,se faceau la mica intelegere. De la 1 08 2017 sefa ... (vezi toată discuția)
Abuz in seviciu dia25dia dia25dia asistenta sefa mi-a facut un raport pt ca nu am predat o pcienta insulino-depententa in procesul verbal de predare, mentionez ca in foaia de osevatie nu era ... (vezi toată discuția)