avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare hotarare

buna ziua!
am pierdut in fond, un proces civil. am castigat in apel.
am fost cu hotararea din apel sa o legalizez dar mi-au spus ca trebuie legalizata cea din prima instanta.
In cea din prima instanta scrie ca respinge cererea. Eu ce legalizez? am nevoie de o hotarare legalizata care sa spuna ca am castigat
cele doua circula impreuna.
o luati pe cea de la fond impreuna cu cea din apel si mergeti la instanta de fond.
deci trebuie amandoua legalizate?
Este o singura operatiune care se face la instanta de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de copie legalizată după hotărârea judecătorească pentru reducerea numărului de zile de suspendare permis. cum o pot obține? TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare judecatoreasca si anume, am pierdut un proces in care am contestat o contraventie in care eram ... (vezi toată discuția)
Investire hotarare judecatoreasca VioletaNed VioletaNed Buna ziua Am o hotarare a judecatoreasca, impotriva careia s-a facut recurs la Curtea de apel Ploiesti. Curtea a respins recursul, iar prin decizia pe care ... (vezi toată discuția)
Am câștigat o contestație la executare iar instanța a dispus, printre altele, returnarea taxei de timbru judiciar. cum să procedez pentru a recupera această sumă? stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Am castigat un proces civil (contestatie la executare). Instanta a dispus ca dupa ramanerea definitiva a hotararii, paratul sa-mi intoarca suma executata ... (vezi toată discuția)