Buna ziua,
am urmatoarea situatie, si nu stiu cum sa procedez
O autoritate locala sanctioneaza o asociere constituita in baza unui acord de asociere, deci fara personalitate juridica.
La datele de identificare ale contravenientului, agentul constatator mentioneaza Asocierea SC A SRL- SC B SRL cu restul de date ale SC B SRL.(CUI, J...,reprezentant).
Procesul verbal este comunicat catre SC B SRL ( pe plic scris SC B SRL si adresa sediului societati B.
Intrebarea este cine formuleaza plangerea contraventionala?
Multumesc
prin acordul de asociere, partile si-au impartit responsabilitatile, in sensul ca de lucrarea ce a facut obiectul contraventiei, se ocupa exclusiv SC B SRL.
Asa am zis si eu,
instanta de fond in toate dosarele cu acelasi obiect, parti a dispus ca SC B SRL are calitate procesuala pentru a formula plangerea insa o instanta de apel intr-un dosar a dispus ca Asocierea SC A SRL- SC B SRL trebuia sa formuleze plangerea si nu SC B SRL, motiv pentru care a admis apelul intimatei:">.
de aceea am nevoie de parari pentru a formula aparari in celelalte dosare.
Atacare hotarare
Sebiano
daca in urma unui apel facut de anaf impotriva unei hotarari de fond (prin care o amenda contraventionala s-a transformat in avertisment) s-a schimbat total ... (vezi toată discuția)