avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere contraventionala

Buna ziua,
am urmatoarea situatie, si nu stiu cum sa procedez
O autoritate locala sanctioneaza o asociere constituita in baza unui acord de asociere, deci fara personalitate juridica.
La datele de identificare ale contravenientului, agentul constatator mentioneaza Asocierea SC A SRL- SC B SRL cu restul de date ale SC B SRL.(CUI, J...,reprezentant).
Procesul verbal este comunicat catre SC B SRL ( pe plic scris SC B SRL si adresa sediului societati B.
Intrebarea este cine formuleaza plangerea contraventionala?
Multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2016
juridicgrup, utilizator
Cel mai recent răspuns: juridicgrup , utilizator 08:34, 25 August 2016
Analizati prevederile acordului de asociere - cine isi asuma responsabilitatea pentru actiune intreprinse?
prin acordul de asociere, partile si-au impartit responsabilitatile, in sensul ca de lucrarea ce a facut obiectul contraventiei, se ocupa exclusiv SC B SRL.
asta inseamna ca B va face plangerea
Asa am zis si eu,
instanta de fond in toate dosarele cu acelasi obiect, parti a dispus ca SC B SRL are calitate procesuala pentru a formula plangerea insa o instanta de apel intr-un dosar a dispus ca Asocierea SC A SRL- SC B SRL trebuia sa formuleze plangerea si nu SC B SRL, motiv pentru care a admis apelul intimatei:">.
de aceea am nevoie de parari pentru a formula aparari in celelalte dosare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a pus în vedere sã motivez în drept cererea, sub sancþiunea anulãrii ei Silviuvox Silviuvox Subiect: Contestatie la amenda ITM Buna ziua , am facut o contestatie la amenda ITM, si am primit o comunicare adresa de la judecatorie , unde scrie: in ... (vezi toată discuția)
Atacare hotarare Sebiano Sebiano daca in urma unui apel facut de anaf impotriva unei hotarari de fond (prin care o amenda contraventionala s-a transformat in avertisment) s-a schimbat total ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitate procesuala activa ContSters159316 ContSters159316 AM URMATOAREA SITUATIE : doua societatii SC A. si SC B. cu aceeasi asociati, aceeasi administratori, acelasi sediu. am primit o amenda contraventionala ... (vezi toată discuția)