Buna ziua! In urma decesului tatalui, am mostenit un autoturism, marca Logan, inmatriculat pe numele tatalui in anul 2006, in Teleorman. Eu am domiciliul stabil in Bucuresti, dar si un apartament pe numele meu in Alexandria. Ce trebuie sa fac pentru a putea circula legal cu masina in conditiile in care eu nu doresc sa-i schimb nr. de inmatriculare? Este nevoie de inmatriculare, RAR, timbru de mediu si tot circul acesta?
Multumesc!
Avand in vedere ca bunul mobil a fost detinut de catre tatal dv,va revine obligatia ca in baza certificatului de mostenitor sa demarati procedura de inmatriculare vehicul,astfel incat sa il treceti pe rol fiscal,sa realizati verificarea,omologarea la RAR,sa se completeze CIV sa se elibereze talon pe numele dv
Multumesc! Am inteles ca, incepand cu luna iunie 2016, printr-o directiva europeana nu se mai percepe taxa de mediu pentru autoturismele inmatriculate in Romania si nici nu mai este nevoie sa-i faci RAR-ul, daca este mostenita masina. Asa este?
Timbru de mediu
cata2o06
In urma cu doua luni, am cuparat o masina care era inmatriculata in Romania in 2003. As vrea sa stiu cine trebuie sa plateasca timbrul de mediu cumparatorul ... (vezi toată discuția)