avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Consilier gradul IA cu studii superioare - personal ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Consilier gradul IA cu studii superioare - personal contractual primarie

Pentru angajarea unui Consilier gradul IA cu studii superioare (personal contractual primarie comuna) este necesara vechime in munca sau doar in cazul in care este trecuta ca si conditie specifica? Sunt prevederi legale in acest sens?
Cum se calculeaza salariul pentru un consilier, gradul IA, studii superioare, personal contractual? Din legea nr. 10/2008? Luam in considerare minimul sau maximul?Aplicam majorarile ca si la functionari publici?
Vă multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Lore94 , utilizator 11:39, 2 Noiembrie 2018
Ceea ce nu luati in considerare dvs este faptul ca o persoana poate intra direct pe postul de consilier 1A, fara a parcurge gradele profesionale anterioare. Sa presupunem ca am terminat dreptul si am vechime ca jurist de exemplu de 4 ani, in conditiile acestea, nu pot participa la concursul organizat pentru ocuparea functiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector specialitate gradul profesional i (personal contractual) AndaElena AndaElena Buna ziua, Spuneti-mi va rog ca sa te incadrezi pe un post de inspector specialitate gradul I, ce vechime este necesare pe studii superioare? In ce lege ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice iuliurs iuliurs Buna ziua, Sint angajat cu contract de munca la o primarie ca inginer topograf de un an de zile.Am vechime de peste 25 de ani. In ce categorie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)