avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Construire fara autorizatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Construire fara autorizatie

Am construit acum 10 ani o imprejmuire la bloc in jurul spatiului verde aferent apartamentului meu. La cat timp se prescrie aceasta contraventie si daca pot fi pus sa demolez ??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:24, 25 August 2016
Avand in vedere statutul spatiului din jurul imobilului de locuit in comun care reprezinta domeniu public,conform dispozitii in domeniul autorizarii constructiilor la interval de 2 ani de la executare nu se mai pot aplica sanctiuni pecuniare
Dar...mai exista si HCLM la nivelul fiecarei primarii care pot dispune in cazul constructiilor neautorizate -atat aplicarea de amenda cat si dezafectarea modificarii neautorizate
Daca serviciul urbanism sau directia corp control din primarie sunt oficial sesizate despre imprejmuire domeniu public fara detinere de documentatie si acord autoritate publica locala-autoritatile aplica atat sanctiune pecuniara concomitent cu dezafectarea modificarii neautorizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

T-uri in fata blocului legale sau nu? Spiridusax Spiridusax Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie. Locuiesc in Bucuresti in sectorul 5 si am o problema cu o persoana care si.a montat T in spatiul ... (vezi toată discuția)
Constructii neautorizate, aplicare sanctiuni pauleskku pauleskku Raspuns primarie la sesizarea mea, \\"Avind in vedere sesizarea dvs cu nrxxx, privind constructiile realizate de fam. xxx la apartamentul situat la ... (vezi toată discuția)
Spatii si cai de acces GABRIEL 001 GABRIEL 001 Daca cineva detine la parterul unui bloc un spatiu , iar in fata spatiului la circa 4 metri detine un teren ,poate imprejmui cu gard de la coltul blocului ? ... (vezi toată discuția)