avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Restante si majorari chirie ANL in urma divortului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Restante si majorari chirie ANL in urma divortului

Apartamentul cu chirie ANL a fost atribuit fostei sotii conform sentintei definitive in urma apelului facut de subsemnatul. Inainte de a intenta proces de divort, eu eram titularul contractului de inchiriere.
Contractul de inchiriere se incheia pe o perioada de 1 an din data de 09.04.AAAA pana in 08.04.(AAAA+1). Ultimul contract de inchiriere a expirat in data de 08.04 anul curent, eu neputand sa inchei un nou contract si nici fosta sotie, deoarece sentinta definitiva a fost data in data de 29.06 anul curent.
Ieri, 23.08.2016, am constatat ca imi sunt impuse la plata de catre Spatiul Locativ restante si majorari in valoare destul de mare, (banuiesc ca restante reprezinta chiria ANL din 09.04.2016 pana in data de 29.06.2016, iar majorarile cresc de la o zi la alta).

Este posibil asa ceva sau este o frauda a Spatiului Locativ la care am fost chirias in apartamentul ANL ?

Va rog sa-mi raspundeti transant si cat mai repede posibil, deoarece majorarile cresc de la o zi la alta si sunt destul de mari...

Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2016
marius_cretoiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract anl elf14 elf14 Buna ziua. Am un contract de inchiriere, pe numele meu, pentru un apartamant ANL. La acea data eram singura. Recent, m-am casatorit, am luat numele sotului si ... (vezi toată discuția)
Divorț, partaj vio_cris22 vio_cris22 Buna ziua! Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)
Plata utilitatilor - contract inchiriere de la persoana fizica mircea256 mircea256 Buna ziua am intalnit urmatoarea situatie, un SRL a inchiriat de la o persoana fizica spatiu pentru punctul de lucru. In contract nu s-a specificat ca plata ... (vezi toată discuția)