Rămân la părerea că în această țară cineva trebuie să iți dea în cap ca să se ia vreo măsură, până atunci fiecare poate face ce dorește. Nu știu dacă sunt de vină legile sau sunt legi dar nu sunt puse în aplicare așa cum trebuie!
Nu știu cum este posibil să te duci într-o secție de poliție sau să suni la poliție și să ții se spună " păi nu sunteți doamnă numai dumneavoastră mai sunt și alte cazuri de rezolvat". Această doamnă are un copil de 11 ani care este mai tot timpul cu ea oriunde se duce, iar aceasta doamnă mai are și un fost concubin care o șicanează în trafic, o jignește, o udă cu apă în parc, o trage de păr când nu este văzut. Mai toate în văzul copilului, care este speriat pentru sine dar și pentru mama lui. Toate acestea se întâmplă după ce acest fost concubin are și acum plângere la poliție pentru hărțuire, este drept doar de 3 zile, are împotriva lui un ordin de protecție (al doilea), la judecătorie dar încă nu s-a dat nicio decizie, azi amânându-se pentru septembrie. Ca să nu mai menționez ca a mai avut un ordin de protecție anul trecut, dar după cele 6 luni nu s-a potolit. ci și-a reluat activitatea de a teroriza. Ca să mai adaug că acest individ așteaptă la scară, oprește lumina din apartament de la contorul de pe scară lăsând siguranțele jos. Și nimeni nu-i poate face nimic, poliția doar îl amendează, dar nu întotdeauna. Deci amenzile nu-l opresc pe acest individ, nu-l sperie și nu-l pot reține să se poarte ca un .... Ce trebuie sa facă această doamnă să scape de el, dacă tot ce face legal este fără rost. Eu mă gândesc la acel copil cât poate să suporte din cauza unui....în loc să-și vadă de copilăria lui! Azi după ce s-a întors de la judecătoria a fost șicanată în trafic de individ, ea mergând direct la poliția din localitatea unde locuiește, să facă o altă plângere, aceștia nici nu au luat-o în seamă și au trimis-o la poliția din localitatea pe unde a trecut în drumul spre casă. Și ar mai fi multe de adăugat dar nu are rost pentru că sunt asemănătoare dar motivele sau situațiile sunt altele. O mai amenință că dacă este să ajungă la pușcărie, înainte de a ajunge îi taie o mână sau un picior!
Nu este măritată din moment ce a avut concubin și acest fost concubin nu o lasă în pace.. A făcut plângere pentru hărțuire, nu este același lucru ca plângerea penală?
Probleme de tatic
iulian55
După divorț și încredințarea copilului de comun acord mamei, tatăl nu mai poate face nimic legal pentru al proteja de fostul concubin al fostei soții? ... (vezi toată discuția)