avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs functie publica - respins
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs functie publica - respins

Buna ziua. Am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice de politist local. In urma interviului am fost respins. As dori sa-mi retrag dosarul de concurs, dar as avea o intrebare. Se pot deconta/recupera banii cheltuiti cu ocazia complectarii acestui dosar? De exemplu, pentru cele 2 adeverinte medicale (20 ron/buc), aviz psihologic port arma (60 ron), cazier judiciar (10 ron), in total 110 ron.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pistol cu gloante de cauciuc GaneaO GaneaO Buna ziua! Doresc sa-mi achizitionez un pistol cu gloante de cauciuc pentru autoaparare. Doresc sa stiu care sunt formalitatile si ce demersuri trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Participare la concurs sau interviu banu_caterina1 banu_caterina1 Ti se poate interzice participarea la concurs sau interviuri pe motiv că esti pericol public daca ai aprins niste hârtii intr_o cratita in balcon? (vezi toată discuția)
Antecedente prescrise-examen m.a.i. mariusvladut78 mariusvladut78 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu raspunsul urmator la speta de mai jos. In urma cu 21 ani am primit o amenda penala pe care am achitat-o. In urma ... (vezi toată discuția)