Buna seara,
Va rog sa ma ajutati in aceasta problema: Am fost persoana fizica autorizata pana in martie 2010, dar am depus formularele 220 si 200 abia in 2016. Mi s-a pus poprire pe salariu si mi se ia o treime pentru a acoperi taxele si impozitele calculate la suma de 18000 lei pentru perioada 2010-2016 in care n-a mai functionat. Mai pot face ceva?
Va multumesc.
Ati depus 200 si 220 pentru toti anii sau doar pentru 2016?
Ati fost inactiv faptic sau ati depus ceva si la Registrul Comertului?
Inteleg ca aveti deja poprire.....dar ati primit vreo decizie de impunere?
Sse poate contesta decizia de impunere in termen de 45 de zile de la primirea acesteia.
Multumesc pentru raspuns.
Am depus formularele doar pentru 2016.
A fost radiata la Registrul Comertului in mai 2010.
Am facut contestatie la decizia de impunere la societatea angajatoare, fara succes.
Mi s-a oprit suma de 2800 de lei pentru taxe si impozite pe 2014.
Dupa radierea de la ORC trebuia sa mergeti si la ANAF sa va scoata din evidentele lor. Daca nu ati facut-o, vi s-a emis decizie de impunere din oficiu care, nefiind contestata, a devenit titlu executoriu, in baza caruia vi s-a pus poprire pe salariu.
Decizie impunere
nikuteau
Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri:
-la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)
Declaratie 220
alex_element
Buna seara,
Conform prevederilor Codului Fiscal, care au modificat statutul intermediarilor in asigurari, in Ianuarie 2016 am fost nevoit sa infiintez un PFI ... (vezi toată discuția)
Impozit 2010 - pfa
psih
Buna ziua,
Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)