avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Mizeriile de la Euroins!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Mizeriile de la Euroins!

Buna ziua! Va relatez inceputul "povestei" mele (continuarea o astept si eu nerabdator) si sa vedeti in ce tara traim!!!
Intr-una din zilele acestei luni(19-august) gasesc pe parbrizul masinii mele un nr. de telefon si repejor ma decid sa apelez acel nr. (neiintuind la ce sa ma astept). Imi raspunde un cetatean care ma informeaza ca mi-a provocat o mica neplacere (avariere) a masinii mele si ca doreste sa ne intalnim pt. a rezolva problema. Omul mi-a lovit masina cand iesea din parcare( masina lui fiind parcata langa masina mea) moment in care sa avariat partea stanga a barei din spate(acesta fiind rupta) - la mine - la el nefiind nici o zgarietura. Mentionez ca pe mijlocul barei din spate mai am o mica zgarietura si haionul putin infundat dar acestea sunt de la alt incident la care vinovatul sunt chiar eu, fapt pt. care l-am si anuntat dinaintea constatarii pe inspectorul Euroins.
Am "apelat" la procedura de constatare amiabila si am mers la "EUROINS" unde, dupa aproape o ora de "extemporale" si "interviuri" scrise si orale, a urmat reconstituirea din parcare. Dar aici stupoare! Inspectorul Euroins "constata" ca de fapt dauna nu provine de la soferul vinovat care s-a si autodenuntat ci din alte incidente in care am fost implicat si ca atare el trebuie sa reclame la Biroul de Antifrauda, daca mergem mai departe cu acest dosar. Bineinteles ca nu voi renunta si i-am raspuns ca mergem mai departe cu dosarul.
Intre timp ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:41, 5 Septembrie 2016
Ati declarat strict dauna provocata de celalalt sofer? Ati mentionat in scris ca celelalte avarii sunt anterioare si n-au legatura cu accidentul de acum?
Chiar daca nu ati facut mentiunea cea din urma si ati detaliat strict dauna facuta de celalalt sofer, sunteti in regula. Deseori cei de la asigurari merg la intimidare.
Va spun din start sa aveti grija ce semnati la biroul de asigurari. Mie personal mi-au pus in fata hartii in alb pe care sa le semnez, desi stiau ca sunt avocat!!! Fiti cu bagare de seama.
Daca intampinati probleme, scrieti in acelasi post si discutam
Incepeti mesajul cu gasirea unei hartii cu un nr. de telefon si nu cu faptul ca ati suferit o dauna pe care ati avut-o la masina..............clarificati mai intai aspectul acesta, ati avut o paguba la masina sau nu??
si apoi, va puteti sustine cauza .
Din cele relatate rezulta ca, in urma contactului dintre cele doua autoturisme, numai autoturismul Dvs. a suferit avarii (bara spate rupta). Este greu de presupus ca celalalt autoturism nu are nicio zgarietura. Ar fi utila prezentarea fotografiilor celor doua autoturisme din care sa rezulte existenta sau inexistenta vreunei avarii.
Pana la proba contrara inspectorul de daune are dreptate. Va trebui sa probati existenta unor avarii pe ambele autoturisme, precum si concordanta intre pozitiile acestora.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz reconstatare din partea asiguratorului/centru daune auto reionut reionut Salut, Am avut un incident cu dauna auto. Dupa ce am parcurs toti pasii pentru deschiderea dosarului de dauna la Tiriac Auto (inclusiv declaratie de mana a ... (vezi toată discuția)
Refuz plata daune rca uniqa sergiucsi sergiucsi Bine v-am gasit! Am o problema cu firma de asigurari Uniqa si anume: in data de 5 iulie am fost implicat intr-un accident usor in Bucuresti, mai exact un ... (vezi toată discuția)
Accident auto prunastefan prunastefan buna ziua , am fist implicat intru-un accident auto care nu a fost provocat din vina mea ( celalalt autoturism nu mi-a acordat prioritate de trecere intr-o ... (vezi toată discuția)