avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Lamurire contractuala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Lamurire contractuala

Daca inchei un contract de mandat de exclusivitate, pentru vinzarea unor active, ale unei societati comerciale, doar cu unul dintre actionari, societatea avind doi) stabilind foarte clar regulile si conditiile, contractul de mandat este valabil din punct de vedere legal si juridic, astfel incit sa ma acolere pe mine, iar la tranzactie sa pot a-mi lua comisionul, chiar daca nu am acordul cecluilalt actionar, ba mai mult nici nu sint sigur ca vrea sa vinda ?
Cel mai recent răspuns: vioricaiulia , utilizator 19:55, 2 Septembrie 2016
contractul se semneaza cu administratorul, bineinteles dupa ce se verifica dispozitiile Statutului societatii .
Nu trebuie sa am si hotarirea adunarii generale ?, chiar daca administratorul are ceva atributii in acest sens ?
toate actele initiale de constituire a societatii+ cele de modificare, daca exista.
Intre timp, am aflat ca administratorul si-a dat demisia, iar contractul de mandat, nu se poate semna decit cu unul dintre cei doi actionari, celalalt fiind plecat din tara definitiv.Firma nu mai desfasoara nici o activitate.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Mandat in vederea vanzarii activelor vioricaiulia vioricaiulia Daca inchei un mandat cu o persoana care este unul dintre cei doi actionari la o SC,,care nu mai are activitate si nici administrator, in vederea ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie consiliu de administratie fany62 fany62 Sunt membru consiliu de administratie la un SA din 2007 (luna mai) si nu am primit indemnizatia decit pentru 2 luni . In plus fata de acestea nu a fost ... (vezi toată discuția)
Actiune in nulitate rebecaiban rebecaiban de la inceput doresc sa va specific ca vreau sa imi pritejez asociatul A. eu detin 90 %, iar el 10&.administrator era persoana x.La o cumparare de imobile, ... (vezi toată discuția)